Πάντα δίπλα του ήταν η σύζυγός του, η Θεία Ευσταθία, την οποία η "μαγική" του κουζίνα έκανε όλους τρελά. Ο αξέχαστος Σπύρος Μαρινάτος, διευθυντής του ανασκαφικού έργου στον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου, πρότεινε στον θείο Νικολά να αλλάξει αυτό το καταφύγιο σε μια μικρή ταβέρνα για τους πεινασμένους εργάτες της ανασκαφής, προσφέροντάς τους παραδοσιακές και νόστιμες λιχουδιές, όπως οι τομάτες, χλόρ ", σπαγγέτι με σάλτσα και άφθονο φρέσκο ψάρι.
Με τα χρόνια, το σπήλαιο γνώρισε πολύ γρήγορα οι επισκέπτες του νησιού, αφού μετά την επίσκεψή τους στην ανασκαφή κατευθυνόταν προς την παραλία για να δοκιμάσει τα δημοφιλή σνακ της θείας Ευσταθίας και το πλούσιο σε γεύση και αρωματικό κρασί του θείου Νικολάου.
Το 1981, το "Σπήλαιο του Νικολάου" πήγε στην κόρη τους, Μαργαρίτα, που είχε μάθει την τέχνη του μαγειρέματος από τον σύζυγο του Μαρινάτου. Η αγάπη της για την παραδοσιακή κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα, που η ίδια και ο σύζυγός της Νικολάς μεγαλώνουν, της έδωσαν ένα βραβείο γκουρμέ, ως την καλύτερη παραδοσιακή ταβέρνα για την περίοδο 2007-2008 στη Σαντορίνη.
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί τους Χάρτες Google και ο χάρτης θα φορτωθεί από το Google-Server και ορισμένα από τα δεδομένα σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από την Google. : //policies.google.com/privacy 'target =' _ blank '> εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.
0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές
{picture_path}
Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε

THE CAVE OF NIKOLAS ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
banner